Mac OS X  2ATTRA"com.apple.quarantinecom.apple.lastuseddate#PS0081;648a9c84;Arc;dlz-#This resource fork intentionally left blank  Poelman Autos - Autoruitpartners

Poelman Autos
Grensweg 21-23
9231 HT, Surhuisterveen
0512-362429
info@poelmanautos.nl
http://poelmanautos.nl

 

 Poelman Auto's bestaat sinds 1985 en is ervaren en dynamisch bedrijf waar service hoog in het vaandel staat!. Wij zijn een betrouwbare garage waar u sinds jaar en dag op kunt rekenen.

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten merken waaronder Mercedes-Benz maar ook VW,Seat,Skoda en Audi. Door overleg met de klant proberen wij samen met u een passende occasion te vinden.

Ook is het leveren van een nieuwe personen of bedrijfsauto bij ons geen probleem. Wij bezitten een team van vakbekwame medewerkers die altijd voor u klaar staan en bereid zijn u te helpen.

Schadereparatie of herstel is bij Poelman Auto's geen probleem. Wij bezitten een eigen schade en herstel afdeling.

Voor het leveren van een bedrijfsauto kunt u bij ons terecht. Wij leveren alle soorten bedrijfsauto's. Wilt u advies in lease dat is hier ook mogelijk.

Wij zijn een vakbekwame garage en ons dienstenpakket is compleet. Heeft u nog vragen kom gerust eens een kijkje nemen of neem contact met ons op.