Mac OS X  2ATTRA"com.apple.quarantinecom.apple.lastuseddate#PS0081;648a9c84;Arc;dlz-#This resource fork intentionally left blank  Hofman Leek - Autoruitpartners

Hofman Leek
Rodenburg 1
9351 PV, Leek
0594516604
mail@hofman.nl
http://www.hofman.nl

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in klassiekers, cabriolets en sportwagens met meer dan 35 jaar ervaring. Het begon allemaal met Britse oldtimers maar door de jaren heen heeft het werkvlak zich steeds verder uitgebreid en vandaag de dag vind u dan ook een breed assortiment van minimaal 500 auto's uiteenlopend van klassiekers, cabriolets, sportwagens maar ook bedrijfswagens, 4X4's en personenauto's. Naast in en verkoop houden wij ons ook bezig met het onderhoud.

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het onderhouden van exclusieve en klassieke voertuigen maar ook voor een APK of onderhoudsbeurt aan uw moderne auto bent u meer dan welkom. Voor de Britse oldtimers als de MG, Triumph, Austin Healey en Morris leveren wij onderdelen en accessoires waarvan velen op voorraad zijn in ons magazijn. Wij zijn 6 dagen per week geopend en u bent meer dan welkom om zonder afspraak onze showroom te bezoeken.