Mac OS X  2ATTRA"com.apple.quarantinecom.apple.lastuseddate#PS0081;648a9c84;Arc;dlz-#This resource fork intentionally left blank  Bosch Car Service Velting - Autoruitpartners

Bosch Car Service Velting
Stationsweg 7 - 9
9781 CE, Bedum
050-3012408
info@autovelting.nl
http://www.autovelting.nl

Autobedrijf Velting is een universeel autobedrijf waar u terecht kunt voor het totaalpakket voor uw auto. Met onze jarenlange ervaring en vakkundigheid kunt u er vanuit gaan dat uw wens of probleem bij Autobedrijf Velting wordt opgelost.

 


Eigenaar Gert Velting streeft naar een totaaladres voor de autobezitter. Zo kunt u bij Autobedrijf Velting terecht voor een reparatie, onderhoud of APK keuring. Maar ook een ingewikkeld technisch probleem lossen we graag voor u op. De werkplaats bevat de modernste apparatuur en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van auto elektronica. In combinatie met de kennis van de Bosch Car Service monteurs is uw ingewikkelde probleem een uitdaging om snel en vakkundig te verhelpen. Wanneer u auto bij ons in de werkplaats staat kunt u voor slechts €15,- gebruik maken van vervangend vervoer. Zo blijft u ten alle tijden mobiel.

Voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto bent u bij Autobedrijf Velting aan het juiste adres. Wij geven u graag advies over een voor u geschikt voertuig. Met als specialiteit Volkswagen, Séat, Skoda en Audi heeft u een ruime keuze in het wisselende assortiment. Standaard hebben we zo’n 25 occasions op voorraad.

Beschikt u niet (meer) over een rijbewijs? Kijkt u dan eens naar de mogelijkheden van een brommobiel. Een 45 km/u auto vergroot uw mobiliteit in de stad en op het platteland. Met een Ligier kunt u zonder rijbewijs de weg op met het comfort van een auto. Wilt u weten of een brommobiel iets voor u is? Kijkt u dan eens op onze website voor meer informatie. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend contact opnemen voor persoonlijk advies.

Wanneer u schade rijdt aan uw auto is dat een vervelende periode. Autobedrijf Velting zorgt er graag voor dat dit vloeiend verloopt. We nemen u de afhandeling van de schade uit handen, terwijl u kosteloos gebruikt maakt van vervangend vervoer. Bovendien vervalt uw eigen risico.

Om de service compleet te maken biedt Autobedrijf Velting pechhulp aan voor € 29,50 (per jaar) bij een grote onderhoudsbeurt. Wij bieden u zelfs gratis pechhulp aan bij de aanschaf van een auto. Zo bent u ook in het buitenland verzekerd van de service en kwaliteit van Bosch Car Service.

Wilt u meer weten over Autobedrijf Velting, of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op. Wij geven u graag een oplossing op maat.